Telefoon: 0346-261135

Over De Greef

Geschiedenis De Greef

DE GREEF coatings is ruim 55 jaar een betrouwbaar adres voor het beschermen en verfraaien van (metalen) producten in midden Nederland. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.

Poedercoaten of natlakken bij DE GREEF coatings betekent:

  • Eerlijk advies
  • Levering van de gewenste kwaliteit
  • Snel schakelen / strakke levertijden
  • Afspraak is afspraak

DE GREEF coatings is sinds 1985 gevestigd in Breukelen, vlak langs de snelweg A2, tussen Utrecht – Amsterdam – het Groene Hart – Gooi en Eemland. Inmiddels bedient DE GREEF coatings klanten uit heel Nederland. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom op de Merwedeweg 13 in Breukelen om je producten te laten poedercoaten of natlakken.

Familiebedrijf

Albert de Greef is de derde generatie die aan het roer staat. In 2003 nam hij de zaak over van zijn vader Melis de Greef. Melis de Greef leidde het bedrijf vanaf eind jaren zeventig. Toen poedercoaten een vlucht begon te nemen werd dat de volgende stap in zijn carrière. Hij besloot begin jaren tachtig te verhuizen van Vreeland naar de nieuwbouw in Breukelen. Maar het begon ooit voor DE GREEF coatings in 1962. Bertus de Greef begon toen als autospuiter in de schuur naast zijn woning in Vreeland. De technieken, regelgeving en vraag uit de markt mogen dan veranderd zijn, wat gebleven is is de kern van het bedrijf. DE GREEF coatings is met recht een familiebedrijf: korte lijnen, duidelijke communicatie en een prettige sfeer.

Kennismaken? Kom gerust langs op de Merwedeweg 13 in Breukelen of bel of mail voor een afspraak.

De Greef coatings bedrijf

Wij geven het leven kleur!

DE GREEF coatings is ruim 55 jaar een betrouwbaar adres voor poedercoaten en natlak