Telefoon: 0346-261135

Natlak

Natlakken

Natlak is waar het ooit mee begon voor DE GREEF coatings. Natlakken is het spuiten van vloeibare verf op een product. Omdat het ook aan de lucht kan drogen is het geschikt voor meer producten; niet alleen metaal (zoals kachels, trappen, lampen of schaatsen), maar ook hout kan hiermee behandeld worden. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan keukenkastjes of deuren.

Kleuren

Natlak is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Niet alleen de standaard RAL-kleuren, maar ook speciale kleuren. Daarnaast kunnen de ervaren medewerkers van DE GREEF coatings ook ter plekke een kleine hoeveelheid van de gewenste kleur mengen. Op die manier is het zeer geschikt voor kleine series of enkele stuks, bijvoorbeeld voor hekwerken en restauratie van motor- of brommeronderdelen.

Proces

Natlakken vindt bij DE GREEF coatings plaats op de handafdeling. Daar staan ervaren medewerkers klaar voor het behandelen van producten van maximaal 6 bij 1.80 bij 1.80 meter.

Voorbehandeling

Ook voor natlakken is een goede voorbehandeling belangrijk. DE GREEF coatings verzorgt onder andere (alkalisch) ontvetten, stralen, schooperen en (thermisch) verzinken.

Maatwerk

Of natlak de beste bescherming en verfraaiing van uw product biedt? Of dat poedercoating een betere oplossing is? DE GREEF coatings voorziet je graag van een vrijblijvend (kleur) advies. Neem contact op met Albert de Greef.

Wij geven het leven kleur!

DE GREEF coatings is ruim 55 jaar een betrouwbaar adres voor poedercoaten en natlak