Telefoon: 0346-261135

Ontzorgen

Poedercoat kleurstalen

DE GREEF coatings denkt graag met je mee en neemt graag werk uit handen. Niet alleen op het gebied van advies, maar ook betreffende voorbehandelingen zoals stralen, (de-)monteren /assembleren, verpakken en transport speelt DE GREEF coatings graag een rol.

Advies

Welke beschermlaag is geschikt voor mijn product? Welke kleur kies ik? Hoe gaat poedercoaten in zijn werk? Wat zijn de nieuwste mogelijkheden op het gebied van coatings?

DE GREEF coatings adviseert iedereen die vragen heeft over poedercoating, natlak, de diverse voorbehandelingen en kleuren graag. Dit doet DE GREEF coatings vrijblijvend voor bedrijven en particulieren. Of je nu komt met een grote vraag en grote serie of een enkel stuk. Gewoon, omdat elke klant belangrijk is.

Neem voor meer informatie / vrijblijvende offerte contact op met Albert de Greef.

Ontvetten

Alkalisch ontvetten en ijzerfosfateren is de standaard voorbehandeling bij DE GREEF coatings. Dit zorgt voor een betere ontvetting van de producten voor het poedercoaten of natlakken van metalen producten. Dit bevordert de hechting van poedercoating/natlak op het product. Hierna wordt het product gespoeld.

IJzerfosfateren zorgt ervoor dat er al een eerste corrosiewerende laag wordt aangebracht op het (metalen) product.

Bij producten van ander materiaal, zoals hout of kunststof adviseert DE GREEF coatings andere voorbehandelingen.

Stralen

Stralen is niks anders dan het een product bewerken met (grit)korrels zodat roest, lak en walshuid verwijderd worden. Stralen zorgt zo voor een schoon oppervlak van het product waardoor de hechting van bijvoorbeeld poedercoating of natlak beter is.

DE GREEF coatings vertelt je graag meer over stralen en verzorgt dit ook voor je.

Assemblage / monteren

Een volledig product uit handen geven aan DE GREEF coatings? Van voorbehandeling tot transport? Dat kan. DE GREEF coatings verzorgt ook het (de-)monteren /assembleren van producten. Vraag voor alle mogelijkheden naar Albert de Greef.

Verpakken

Goede verpakking van uw product is belangrijk. DE GREEF coatings verzorgt standaard verpakking voor je product, zodat het gereed is voor transport.

Heb je speciale wensen betreffende verpakking? Neem dan contact op met DE GREEF coatings.

Transport

Snelheid is steeds belangrijker tegenwoordig. DE GREEF coatings schakelt graag met je mee. Ook op het gebied van transport. Dit kan DE GREEF coatings voor je verzorgen door middel van eigen vervoer. Voor grote series / transporten werkt DE GREEF coatings samen met betrouwbare transportbedrijven.

Voor meer informatie neem je contact met ons op.

Wij geven het leven kleur!

DE GREEF coatings is ruim 55 jaar een betrouwbaar adres voor poedercoaten en natlak